ACCOUNT- & PROJECT MANAGER MET ONLINE AFWIJKING

 

Herkent u zich hierin ?

Als Account- en Projectmanager heb je een zeer centrale rol en verantwoordelijkheid binnen ons bedrijf. Focus binnen de projecten ligt, vanzelfsprekend, op online communicatie. Flexibiliteit en afwisseling binnen de projecten en klanten is 'key'. Voor sommige klanten bedenk je mee de strategische concepten en stuur je je collega's of externe partners aan. Voor andere werk je mee aan de uitvoering van communicatieprojecten en schrik je er niet voor terug om mee de handen uit de mouwen te steken. 

 

Voor welke profielen zijn we gevoelig ? 

Je genoot een opleiding in de communicatiewetenschappen, toegepaste economische/handelswetenschappen of multimedia of nog beter je hebt ervaring in een marketing- en communicatiefunctie. Pluspunten zijn ervaring bij het opzetten van online projecten en een beperkte of uitgebreide praktische technische kennis in e-mail marketing platformen, HTML, CSS, CMS configuratie of marketing automation tools (zoals Marketo, … ).

Je komt terecht in een zeer dynamische omgeving waar je wel wat eigenschappen voor nodig hebt om te overleven: organisatorisch, ondernemend, stressbestendig, analytisch, flexibel en een goede dosis humor om deze quasi onmogelijke combinatie te vervolledigen. 

Indien je niet aan al deze criteria voldoet maar je toch goede reden hebt om je kandidaat te stellen, horen we het vanzelfsprekend ook graag.

 

Aanbod:

Je komt terecht in een unieke positie met heel wat perspectieven voor iemand met ambitie. In elk geval mag je rekenen op een vergoeding in functie van je profiel, je ervaring en kwaliteiten.

 

Geprikkeld?

Stuur een e-mail met CV, motivatie of andere toelichting naar frank.leenders@fbd.be.